Зареждане

Stipe Miocic: Ще си върна това, което ми принадлежи

Stipe Miocic: Ще си върна това, което ми принадлежи
Публикувано на: Август 9, 2019 в 12:00 ч
Бившият шампион в тежка категория Stipe Miocic получи втори шанс и ще се бори със зъби и нокти, за да си върне титлата. Miocic ще се бие срещу Daniel Cormier в главната битка на UFC 241, което ще се проведе на 17-ти август в Калифорния. Миналата година Cormier нокаутира Мiocic в първия рунд на UFC 226, с което му взе титлата и му спря серия от 6 поредни победи.

Сега до битката остава малко повече от седмица и Stipe вярва, че тя ще бъде различна от първата. Miocic е уверен, че ще си върне това, което му принадлежи, защото е по-добър боец:


Първата битка не стана така, както я исках, но на 17-ти ще бъде различно. Това, което не ме убива, ме прави по-силен. Загубата ме направи по-гладен за победи и ще си върна титлата, но не е важна тя, а това, че съм по-добър от него. Знам, че съм по-добър от Cormier. Тогава той ме спипа с удар на точното място и загубих. 

Поработих върху моите слаби места и ще видите някои различни неща от мен. Няма съмнение в това, че ще си тръгна с титлата. Мразя да губя и това ме убива. Сега е времето и винаги е било. Ще си върна това, което ми принадлежи.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес