Зареждане

Stipe Miocic разказва как Anderson Silva му помогнал да победи Daniel Cormier

Stipe Miocic разказва как Anderson Silva му помогнал да победи Daniel Cormier
Публикувано на: Август 21, 2019 в 12:08 ч
Качил: DoloR
Stipe Miocic се върна на трона в тежка категория, след като в Калифорния нокаутира Daniel Cormier и си отмъсти. В първите три рунда на битката им Cormier доминираше и не даваше шансове на Miocic, който не намираше отговор за играта на бившия двоен шампион. Miocic знае, че се е представил много зле в първите рундове, но в 4-тия рунд направи една промяна, която му спечели битката.

Шампиона си спомнил битката между легендата Anderson Silva и Cormier, която се проведе през 2016 година и се сетил, че Cormier не поема добре ударите в тялото. Точно това вдъхновение, което Miocic намерил му спечели победата. Ето какво сподели шампиона в интеврю за играта си:


Боже, в началото на битката беше ужасно. Изглеждаше така, сякаш не мога да се бия. Тогава си мислех, нима заслужавам да съм тук ? Тогава реших да се отварям повече, намерих дистанцията и започнах да виждам пропуски. Преди 4-тия рунд реших да сменя стратегията. 

Започах да го виждам в третия и четвъртия рунд. Моите треньори ми говореха, а аз им казах, че трябва да атакуваме с удари в тялото. Cormier остава открит за удари в тялото, а никой не се възползва. Помня как Anderson Silvа го риташе в тялото и го нараняваше. Реших да го удрям и аз в тялото и това свърши работа. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес