Зареждане

Stipe Miocic напомня на Francis Ngannou предишните си резултати

Stipe Miocic напомня на Francis Ngannou предишните си резултати
Публикувано на: Януари 5, 2018 в 09:43 ч
 
 Stipe Miocic изглежда не е уплашен от това, което се задава. За шампиона в тежка категория Francis Ngannou е поредният гигант, опитващ се да му откъсне главата. Срещу подобни чудовища се е изправял и преди. Съдейки по това, което твърдят от UFC обаче, предстоящата му среща може да се окаже най-голямото предизвикателство в кариерата му до момента. Досега не са разменяни никакви обиди. Не са говорени излишни глупости. Stipe Miocic оставя резултатите си да говорят сами за себе си в последната му публикация, отправена до Ngannou.
 
 
"Не лъжи, Stipe. Не лъжи, че не те е страх. Мисля, че ще се опита да оцелее. Все пак, винаги е такъв планът. Нека пробва да оцелее, пък аз ще го хвана натясно. Разбира се, че го е страх. Знае какво предстои. Прави се на много уверен в момента, но знае срещу кого ще трябва да се изправи. Наясно е, че такава среща не е имал до момента в своята кариера."
 
Това коментира преди UFC 220 самият Francis Ngannou. Ако го победи, Stipe Miocic ще подобри рекорда за най-много защити на титлата в тежка категория. Засега резултатите на Ngannou не могат да се сравняват с тези на Stipe, но се усеща старанието. Ngannou приключва в първия рунд Bojan Mihajlovic (1:34), Anthony Hamilton (1:57), Andrei Arlovski (1:32), като наскоро нокаутира брутално и самия Alistair Overeem. Дали ще успее да добави и Stipe Miocic към повалените си противници? Предстои да разберем на 20-ти януари.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес