Зареждане

Stipe Miocic кратко и ясно: На UFC 226 ще пребия Cormier

Stipe Miocic кратко и ясно: На UFC 226 ще пребия Cormier
Публикувано на: Февруари 11, 2018 в 15:40 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Когато беше съобщено, че на 7-ми юли ще станем свидетели на супер двубой между Stipe Miocic и Daniel Cormier всички бяха изненадани. Битката ще бъде историческа и всички фенове на ММА нямат търпение да я видят. Когато се случват такива битки доста се шуми около тях, много траш толк се изговаря.

Събитието ще се излъчва по спортния канал Mtel Sport 2, където може да следите на живо всички издания на UFC.

Всички знаем, че траш толка не е от силните страни на шампиона в тежка категория Stipe Miocic, но това не му пречи да сподели какво смята да причини на Daniel Cormier:
 
Траш толка просто ми идва в повече, тези глупости ме изтощават. Аз съм себе си имам много неща за които да се тревожа като тренировки, семейството или ремонта на къщата. Зает съм с други неща, а не с нараняването на чувствата на някой. Аз съм един нормален човек, нямам скъпа кола или дрехи. Очакваме бебе имам ипотека за такива неща се тревожа.

Мисля, че феновете гледат на мен като на един от тях. Не съм различен харесват за заради това, което съм. Нищо няма да се промени, защото жертвах твърде много да постигна всичко. Daniel е невероятен боец, но за съжаление на 7-ми юли ще видите как го пребивам.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес