Най-големият сайт за бойни спортове

       

Stipe Miocic кратко и ясно: На UFC 226 ще пребия Cormier

Stipe Miocic кратко и ясно: На UFC 226 ще пребия Cormier
Публикувано на: Февруари 11, 2018 в 15:40 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Когато беше съобщено, че на 7-ми юли ще станем свидетели на супер двубой между Stipe Miocic и Daniel Cormier всички бяха изненадани. Битката ще бъде историческа и всички фенове на ММА нямат търпение да я видят. Когато се случват такива битки доста се шуми около тях, много траш толк се изговаря.

Всички знаем, че траш толка не е от силните страни на шампиона в тежка категория Stipe Miocic, но това не му пречи да сподели какво смята да причини на Daniel Cormier:
 
Траш толка просто ми идва в повече, тези глупости ме изтощават. Аз съм себе си имам много неща за които да се тревожа като тренировки, семейството или ремонта на къщата. Зает съм с други неща, а не с нараняването на чувствата на някой. Аз съм един нормален човек, нямам скъпа кола или дрехи. Очакваме бебе имам ипотека за такива неща се тревожа.

Мисля, че феновете гледат на мен като на един от тях. Не съм различен харесват за заради това, което съм. Нищо няма да се промени, защото жертвах твърде много да постигна всичко. Daniel е невероятен боец, но за съжаление на 7-ми юли ще видите как го пребивам.
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Curtis Blaydes: Stipe Miocic ме унищожи в стойка

Curtis Blaydes: Stipe Miocic ме унищожи в стойка
Curtis Blaydes, който наскоро победи Mark Hunt и след няколко месеца ще излезе срещу друг ветеран - Аlistair Overeem, е тренирал преди години с настоящия шампион в тежка категория Stipe Miocic.
Новини » март 22, 2018 (0)
цялата новина

Francis Ngannou: Обърках плана си срещу Stipe Miocic

Francis Ngannou: Обърках плана си срещу Stipe Miocic
Francis Ngannou беше тотален фаворит срещу Stipe Miocic преди срещата. Той беше страховит и нокаутът, с който порази Overeem всяваше страх сред всички бойци.
Новини » март 21, 2018 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook