Зареждане

Stipe Miocic аут от октагона до края на годината

Stipe Miocic аут от октагона до края на годината
Публикувано на: Септември 26, 2019 в 04:00 ч
Шампионът в тежка категория на UFC Stipe Miocic (19-3) няма да може да се бие тази година. Miocic споделя, че е получил контузия в окото след битката си с Daniel Cormier, която се проведе миналия месец. Miocic победи с нокаут в 4-тия рунд Cormier, с което си върна титлата при тежките и си отмъсти на DC, който миналата година го нокаутира в първия рунд и цяла година не искаше да му даде реванш.

Сега Stipe отново е на трона, но е платил висока цена, защото Cormier му е бъркал в окото по време на битката и това е увредило доста неговата ретина. Jim Walter, който е агент на шампиона споделя, че здравето на неговия клиент е най-важно и той ще се завърне в играта когато е напълно възстановен.

След няколко седмици шампиона отново ще отиде на лекар, за да видят какво е положението и дали ще има нужда от още процедури. Ето какво сподели Stipe пред Brett Okamoto:


Ще съм готов да се бия тогава, когато отново мога да виждам с двете очи. Нямам търпение да си защитя титлата. 


Преди няколко дни стана ясно, че UFC искат да организират трета битка между Miocic и Cormier и се надяваха това да се случи тази година. Cormier сподели, че ще чака трилогия през декември, но явно това ще се отложи за началото на 2020 година.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес