Зареждане

Стипе Миочич: Нгану няма да е шампион, докато съм в ММА

Стипе Миочич: Нгану няма да е шампион, докато съм в ММА
Публикувано на: Март 26, 2021 в 15:00 ч
Стипе Миочич не е готов да се раздели с титлата си. 38-годишния шампион влиза в клетката този уикенд, за да брани трона при тежките. В главната битка на UFC 260 в Лас Вегас ще го видим за втори път срещу Франсис Нгану.

Преди 3 години Стипе успя да запази титлата си и победи Нгану с решение след 5 рунда доминация. Франсис не беше готов за борбата на шампиона и твърдеше, че го е подценил.

Мина доста време и сега Нгану отново е в серия от брутални нокаути и букмейкърите са с него. Миочич обаче не се вълнува от това и вярва, че е научил нови трикове.

Битката им ще бъде изключително интересна, а Стипе вярва, че отново ще победи. В интервю за ESPN шампиона каза следното:

Като цяло съм по-ефективен. Научих повече неща за тялото си. Сега съм по-силен. По-лек съм, но съм по-силен, по-бърз съм. Моята издръжливост е на ниво. Казват, че не може да научиш старо куче на нови номера, но чувствам, че научих много. С всеки ден се подобрявам благодарение на моите треньори. 

Нгану също се подобрява. Той все още е млад, гладен и иска нещо, което имам аз. За съжаление аз съм шампионът и не се отказвам. Франсис няма да бъде шампион, докато не приключа с ММА.

Кой ще си тръгне със златото този уикенд ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес