Зареждане

Стипе Миочич към критиците: Стига сте ревали

Стипе Миочич към критиците: Стига сте ревали
Публикувано на: Май 24, 2020 в 06:00 ч
Стипе Миочич не е доволен от приказките, които не спират да говорят неговите съперници и много от феновете. В момента шампиона в тежка категория е на първа линия в борбата с коронавируса и изцяло се е посветил на нея. 37-годишния ветеран не може да тренира и не си дава зор за завръщане в клетката. Това не се харесва на Даниел Кормие, който го чака да направят трилогия, след която да се оттегли от ММА.

Франсис Нгану също няма търпение да потърси отмъщението си и дори Дейна Уайт започва да губи търпение и се закани, че може да му вземе титлата. Миочич също се дразни от случващото се и споделя, че иска да се бие и ще го направи, а критиците трябвало да спрат да се оплакват и да реват. Ето какво сподели шампиона в интервю:


Не знам какво искат от мен. Всички говорят за това, че категорията е в застои заради мен, но как това е истина ? Другите бойци говорят, че могат да тренират. Е, това е добре за тях. Те живеят в други щати, а при тях ограниченията са различни. Моя треньор си затвори залата. Той не приема никакви хора в нея. Имаше няколко момчета, които тренираха отвън и спазваха мерките, но въпреки това бяха докладвани на властите. 

Точно толкова стриктни са нещата. Всички може да млъкват. Не ме интересува мнението на Кормие. Честно казано, казва едно нещо и след това непрекъснато си противоречи. Явно не съм шампион. Всички останали говорят. Всички казват, да защитавам или да овакантя титлата. Не мога да угодя на всички. Точно сега не ми пука. Спрете да ревете. Какво да направя, след като сме насред пандемия ?

 Дори и да не бях от тези на първа линия, пак нямаше да мога да тренирам. Ще се бия, когато това може да се случи. Говорим с UFC и ще се разберем за дата. Опитваме се да оправим нещата. Опитвам да се върна възможно най-скоро. Не искам да задържам категорията. Искам да се бия. Ще се бия 5 рунда с добър боец и искам да съм сигурен, че ще бъда готов. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес