Зареждане

Стипе Миочич готов да подпише с ONE Championship

Стипе Миочич готов да подпише с ONE Championship
Публикувано на: Юли 27, 2021 в 07:39 ч
Легендата Стипе Миочич не е доволен от UFC, които бавят неговото завръщане в клетката. 38-годишния ветеран ще трябва да чака битка с този, който ще стане безспорен шампион в тежка категория.

Дейна Уайт разкри, че Сирил Ган или Дерик Люис, които ще се бият за временната титла е следващ за Франсис Нгану. Това означава, че Стипе ще трябва да чака близо година за шампионска среща, а времето не му е приятел на тези години.

По-рано тази година Миочич загуби титлата си след нокаут от Франсис Нгану. Той беше нокаутиран и иска трета битка с Нгану, за да докаже, че отново може да го победи и да си върне титлата.

В социалните мрежи от ONE Championship попитаха феновете за име на боец, който искат да подпише с ONE. В коментарите се включи Миочич с емотикони, а малко по-късно написа следното към свой фен:

Не трябва да чакам битка с този, който ще стане безспорен шампион. Аз имам най-много защити в историята на тежка категория. Ние сме 1 на 1 с Франсис Нгану. 

Даниел Кормие получи незабавен реванш и трилогия с мен. 

Миочич явно цели да дразни UFC с този флирт, който прави с ONE. Трябва ли Миочич да получи незабавен реванш още тази година ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес