Зареждане

Стипе Миочич: Аз ще получа битката с Брок Леснар

Стипе Миочич: Аз ще получа битката с Брок Леснар
Публикувано на: Септември 6, 2020 в 10:04 ч
Шампионът в тежка категория Стипе Миочич вярва, че UFC ще предложат първо на него бой с Брок Леснар. Преди няколко дни стана ясно, че Леснар е свободен агент, защото не се разбрал с WWE за нов договор. Дейна Уайт веднага изяви желание да върне Брок в клетката, а Джон Джоунс пожела да направи дебют в тежка категория срещу бившата звезда в кеча.

Скот Кокър от своя страна сподели, че е готов да направи оферта на Леснар, за да се бие с Фьодор Емеляненко. Доста интересни опции пред Леснар, който все още пази мълчание за бъдещето си. Миочич вярва, че Уайт ще му предложи да се бие с Брок за титлата при тежките. Ето какво още каза Стипе:

На 100 % мисля, че аз трябва да получа битка с Брок Леснар. Все повече си мисля за това и смятам, че първо на мен ще предложат бой с Леснар. Не знам, че Джоунс го е предизвикал. Ако човек си вземе почивка от спорта ще изостане, защото другите постоянно се развиват. Нгану стана по-добър от последната битка и трябва да поработя над други стратегии. 

Всички мислят, че просто съм лежал върху него. Сега може да се опитам да го приключа със събмишън. Искам да имам добро наследство в спорта заради моята дъщеря и ако имаме други деца. Искам да им покажа, че съм работил здраво за това, което искам и съм го получил.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес