Зареждане

Steven Peterson нокаутира брутално Martín Bravo в Мексико

Steven Peterson	нокаутира брутално Martín Bravo в Мексико
Публикувано на: Септември 22, 2019 в 04:42 ч
Качил: DoloR
Steven Peterson и Martín Bravo се изправиха един срещу друг на събитието в Мексико, което се проведе по-рано днес. Двамата бойци идваха след серия от загуби и победата беше важна за всеки от тях. Срещата им беше от категория перо. В началото на първия рунд те започнаха размени на ритници, след които Bravo вкарва комбинация, а Peterson връща с удар в тялото.

Bravo опитва събаряне и успява да неутрализира опит за гилотина. Двамата започват да разменят комбинации и Bravo вкарва по-точните попадения, с които доминира над Peterson. До края на рунда Bravo продължи да наказва своя опонент с удари и без съмнение спечели рунда. Във втория рунд Peterson  започна силно и беше свален на земята.

Двамата се изправят и разменят удари, като Bravo вкарва силни десни. Двамата бойци се завъртат, за да опитат удар със завъртане, като Peterson е този, който успява да вкара удар със завъртане и спира тока на своя опонент минута и 31 секунди след началото на втория рунд. С тази победа Steven прекъсва серията си от 2 поредни загуби, които инкасира тази година. Bravo от своя страна навлиза в серия от 3 поредни загуби.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес