Зареждане

Yair Rodriguez: Дайте ми шанс за титлата

Yair Rodriguez: Дайте ми шанс за титлата
Публикувано на: Октомври 22, 2019 в 00:00 ч
27-годишният мексиканец Yair Rodríguez записа трудна победа с решение над Jeremy Stephens през изминалия уикенд в Бостън. Rodriguez навлезе в серия от 2 поредни победи и така печели 10 от последните си 12 битки. Победителят от The Ultimate Fighter: Latin America има 7 бонуса в последните си битки и се надява, че скоро ще получи шанс за титлата.

Няколко дни след победата си над Stephens, Yair пусна изявление в социалните мрежи и призова за шанс за пояса в категория перо, за който ще се бият Max Holloway и Alexander Volkanovski през декември. Ето какво каза Rodriguez в своя акаунт в Инстаграм:


Имах труден опонент пред себе си, но бях благословен с тази победа. Фокусиран съм и всеки ден се подобрявам. Сигурен съм, че някой ден ще покоря върховете на този свят. Уважение за моя опонент, който е воин и показа уважение към мен, въпреки нещата, които се случиха. Всичко е само бизнес.

Искам да се бия само с най-добрите от най-добрите. Надявам се, че след 9 битки, от които 8 победи и 7 бонуси за добро представяне от UFC ще ми дадат шанс за титлата в категорията. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес