Зареждане

Stephen Thompson иска да се бие с легендата Nate Diaz

Stephen Thompson иска да се бие с легендата Nate Diaz
Публикувано на: Юни 13, 2019 в 00:00 ч
Stephen Thompson иска да се завърне в клетката на събитието UFC 244, което ще се проведе в Медисън Скуеър Гардън през ноември. “Wonderboy” се надява, че ще успее да се върне на пътя на победата, след като навлезе в серия от 2 поредни загуби. В последната си битка той беше зверски нокаутиран от Anthony Pettis. Thompson е избрал за свой опонент Nate Diaz, който ще се бие с Pettis през август на UFC 241. Stephen гледа на Nate като на легенда в спорта и много би искал такава среща:


Човече, много бих искал да се бия с Nate Diaz. Без съмнение той е легенда в спорта. Мисля, че съм по-стар от него, но той е легенда и е в спорта от дълги години. Nate е в ММА по-дълго от мен. Този пич е корав и аз харесвам неговата психика. Мисля, че битката между двама ни ще е е добра. 

В неговата предстояща битка ще подкрепям Anthony, защото той ме победи. Аз съм негов фен от доста време. Nate определено има добър обхват и е безмилостен. Може да поеме доста удари, което изтощава неговите опоненти. Неговите съперници се отдават на умора, а той взема надмощие. Ще бъде интересна битка.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес