Зареждане

Stephen Thompson: Ben Askren е корав, но трябва да се движи повече

Stephen Thompson: Ben Askren е корав, но трябва да се движи повече
Публикувано на: Юли 14, 2019 в 06:00 ч
Stephen Thompson беше сред тези, които гледаха на живо в залата как Masvidal нокаутира Askren за 5 секунди. Thompson знае какво е да споделиш клетката с Masvidal, но за разлика от Askren, Thompson успя да се справи с Jorge преди няколко години и победи с решение. "Wonderboy" знае, че "Funky" е корав боец, но вижда доста слабости в неговата игра и му предложи някои съвети, които да му помогнат в бъдеще:


Ben Askren е много корав боец и може би е най-добрия борец в категорията. В тази игра обаче има и други неща, които трябва да подобриш. Не може винаги да е само борба. Трябва да работиш по играта в стойка и другите неща. Всяка битка започва в стойка. В първата му битка с Robbie Lawler си помислих, че всичко приключи и той беше нокаутиран. Видяхме, че Askren е кораво момче. Това е нещото, което постигаш когато се бориш цял живот. Трябва да си корав, за да се бориш. 

Повечето от моите контузии са от борбата. Няма как обаче само да върви напред. Трябва да работи по играта си в стойка и движението на главата. Masvidal се възползва, защото знаеше какво точно да очаква от Askren. Aко тренирам с Askren щях да искам от него да работи по движението на главата, играта в стойка и като цяло повече движение. Мисля, че в бойните спортове движението е всичко.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес