Зареждане

Стърлинг: Убеден съм, че Дилашау е още на стероиди

Стърлинг: Убеден съм, че Дилашау е още на стероиди
Публикувано на: Октомври 5, 2022 в 13:10 ч
Алджамейн Стърлинг вярва, че Ти Джей Дилашау не е чист боец, тъй като смята, че бившият шампион все още употребява стероиди.

След като Дилашау се опита да стане шампион, като свали до категория муха, той се издъни на допинг тест и бе отстранен за две години. След завръщането си Дилашау победи Кори Сандхаген със съдийско решение, за да спечели шанс за титлата. Дилашау ще се изправи срещу Стърлинг в подглавното събитие на UFC 280 и въпреки че е тестван за допинг от USADA, шампионът смята, че Долашау все още употребява.


„Определено няма съмнение в съзнанието ми, че този човек намира някакъв вид лекар или малко микродозиране или каквото и да е, но това нещо при него работи. Гарантирам ви, че той намира някакъв начин да спечели отново предимство, тъй като е правил така през цялата си UFC кариера. Така че вече се примирих с това,” каза Стърлинг пред Submission Radio.

„Нещата са такива каквито са. Бях категоричен, че ще се бия с него, въпреки че бях убеден, че той ще намери начин да мами. Чувствам, че това няма да е първият човек, с когото се бия и е бил на някакви стероиди. Така че мисля, че моите упорити тренировки и набор от умения са достатъчни, за да си свърша работата.“

Въпреки че Стърлинг смята, че Дилашау все още употребява допинг, той казва, че се чувства добре, тъй като е уверен, че ще приключи двубоя с вдигната ръка.  Шампионът е фаворит за залагания и е уверен своите умения, че ще защити колана си за втори път след двете поредни победи над Пьотр Ян.

Бърка ли още в кацата с меда Ти Джей?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес