Зареждане

Стърлинг: Шибаните хейтъри имат каша вместо мозък

Стърлинг: Шибаните хейтъри имат каша вместо мозък
Публикувано на: Юли 8, 2021 в 04:00 ч
Алджамейн Стърлинг не е доволен от тези, които го критикуват. Шампиона в категория петел на UFC смята, че са нелепи слуховете, които пускат по негов адрес. Пьотр Ян изригна и сподели, че Стърлинг бил жена и страхливец.

Много от феновете са на мнение, че Алджамейн нарочно бяга от незабавен реванш и се оперира, за да печели време като шампион. Това обаче не било така и Стърлинг се обърна към хейтърите със следния пост:

Ян твърди, че съм кучка. Той бешe този, който използва този мръсън и к*рвенски ход. Той имаше шанс да покаже, че е "най-добрия" с победа над мен. 

Аз се бих с всички и заслужих този шанс за титлата, а пъпчивото лице измами. Кълна се, че тези шибаняци имат каша вместо мозък. 

Искат да гледат незабавен реванш, докато аз съм в болницата и говорят, че съм страхливец и бягам от битката. Това е най-нелепото нещо и вече не мога да разбера дали се шегуват или наистина са толкова тъпи.

Ян и Стърлинг се биха през март за титлата. Тогава Пьотр печелеше рундовете, но вкара непозволен удар и загуби титлата си чрез дисквалификация. Стърлинг се цели в завръщане през ноември и вероятно тогава ще видим реванш.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес