Зареждане

Стърлинг: Дилашоу не заслужава битката с мен

Стърлинг: Дилашоу не заслужава битката с мен
Публикувано на: Април 15, 2022 в 02:00 ч
Шампионът в категория петел на UFC Алджамейн Стърлинг се отметна от предизвикателството си към Ти Джей Дилашоу.

Миналия уикенд във Флорида Стърлинг победи Пьотр Ян и защити безспорната титла. Веднага след победата Алджамейн предизвика Ти Джей, който беше в публиката. Дилашоу явно не беше впечатлен от Стърлинг и сподели, че тази битка е лесни пари за него.

В интервю за Ариел Хелуани, Стърлинг сподели, че е размислил и Дилашоу не заслужавал шанс за титлата. Реално Ти Джей не загуби златото в битка, а му беше отнето заради наказанието от USADA. Стърлинг твърди, че Жозе Алдо заслужава повече да се бие за златото.

Ето какво сподели още Стърлинг за Дилашоу и другите в дивизията:

"Предизвиках Ти Джей Дилашоу, но след това размислих. Той не го заслужава. Ти Джей не си е заслужил шанс за титлата. Предизвиках го, защото чух, че той щял да се бие с мен или Пьотр Ян след битката ни, която трябваше да се случи в Абу Даби през 2021 година. 

Сега като се замислих, то Жозе Алдо заслужава повече да се бие за титлата, след като победи Роб Фонт. Дилашоу победи Сандхаген. Доминик Крус също заслужава шанс за титлата. Те са направили повече от Дилашоу в последните си битки. Алдо и Крус са големи имена. 

Не знам как въобще името на Дилашоу се завъртя в играта за титлата. Даже не знам защо го предизвиках. В крайна сметка той също е голямо име и има добро резюме. 

Победа над боец като него ще е добра за моето резюме. Мисля, че вече изравних рекорда за най-много победи в историята на категорията. Най-много победи има Дилашоу. Ако се бием и го победя, тогава ще счупя и рекорда за най-много победи."

Заслужава ли Дилашоу шанс за златото ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес