Зареждане

Сонг Ядонг с доминантна победа над Крис Гутиерес

Сонг Ядонг с доминантна победа над Крис Гутиерес
Публикувано на: Декември 10, 2023 в 07:49 ч
Сонг Ядонг успя да си свърши работата в битката с Крис Гутиерес.

Двамата оглавиха събитието UFC Vegas 83, което се проведе в Лас Вегас. Битката в категория петел стигна до решението на съдиите, което беше единодушно за Ядонг - (50–44, 50–45, 50–45). В първия рунд двамата разчитаха предимно на ритници. Китаецът беше с една идея по-добрият в рунда. 

Във втория рунд Гутиерес вкара фронт кик, а Сонг опита да го притисне, но не успя. Размяна на лоу кикове. Крис бърка в окото на китаеца. Сонг успява да събори Гутиерес на земята, а Крис си служи с мръсни номера. Той държи ръкавицата на Сонг и получава предупреждение от Хърб Дийн.

В края на рунда Сонг вкарва няколко тежки бомби. В третия рунд двамата влязоха в клинч, където китаеца вкара здрави попадения. Крис опитва коляно и става жертва на бъркане в окото. Двамата отново залагат на лоукикове. В края на рунда китаеца пак събори Гутиерес.

В четвъртия рунд Сонг прати Гутиерес на земята с тежките си удари. Ядонг тръгва за приключване, а Гутиерес заплашва с триъгълник. До края на рунда Сонг доминираше на земята и вкарваше попадения. Крис не успя да се изправи, а това не изглеждаше добре в очите на съдиите.

В петия рунд битката отново протече на земята и под диктовката на Ядонг. Така срещата стигна до решение, което беше за китаеца - 50–44, 50–45, 50–45). Сонг навлиза в серия от 2 победи, а Гутиерес пак се връща към загубите.

След битката Сонг предизвика Пьотр Ян, който написа, че не е впечатлен от него.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес