Зареждане

Следващата среща на Donald Cerrone може да се окаже срещу сериозен противник

Следващата среща на Donald Cerrone може да се окаже срещу сериозен противник
Публикувано на: Декември 7, 2017 в 14:00 ч
 
 34-годишният Donald "Cowboy" Cerrone планира да се завърне към познатата му вече лека категория, където обаче изглежда го очаква нахъсаният Mairbek Taisumov, съдейки по слуховете.
 
 
 
Taisumov може да се окаже един от най-опасните бойци в категорията, като той продължава да го доказва с всяка своя среща. Той е с 27 победи и 5 загуби, като в момента е в серия от 5 поредни победи, всички от които с нокаут. През годините Taisumov се доказва като един от най-интересните бойци в категорията, като за цялата си кариера печели само една среща посредством съдийско решение.
 
Стилът на Cowboy Cerrone е известен на всички ни, така че е ясно, че двубоят между двамата ще бъде вълнуващ. До момента най-сериозният му опонент е Michel Prazeres, който победи Taisumov през 2014-та.
 
Двубоят се очаква да се състои по време на UFC 221 на 11-ти февруари, като в същата вечер се говори, че временният шампион Robert Whittaker ще защитава титлата в средна категория.
 
На 11-ти февруари ще станем свидетели също на среща в категория муха между Jussier Formiga и Ben Nguyen, както и на сблъсък в полутежка категория между Tyson Pedro и Saparbek Safarov.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес