Зареждане

Скот Кокър: Времето просто спря за Фьодор Емеляненко

Скот Кокър: Времето просто спря за Фьодор Емеляненко
Публикувано на: Октомври 25, 2021 в 02:00 ч
Скот Кокър е повече от доволен от дебютната галавечер на Bellator в Русия. Миналия уикенд в Москва видяхме събитието Bellator 269, което беше оглавено от голямата легенда Фьодор Емеляненко. Последният император премери сили с Тимъти Джонсън и го нокаутира за по-малко от 2 минути.

Фьодор зарадва родните си фенове, които не спираха да крещят името му. Това определено беше една специална нощ за считаният от мнозина за най-велик в тежка категория. С победата Емеляненко навлезе в серия от 2 поредни победи с нокаут в първия рунд.

След галавечерта президента на Bellator разкри следното пред медиите в Русия:

Това беше наистина специално. Аз съм в бойната игра от дълго време. Беше забавно да гледам как Фьодор се бие пред родните си фенове. Това беше наистина специална нощ. Бях изненадах от това, че Фьодор все още го може на 45-годишна възраст. Емеляненко вкара комбинации на Джонсън, които не бях виждал от доста време.

 Мисля, че му помогна напрежението от това, че си беше у дома. Това беше една невероятна нощ. Фьодор се би в Москва и беше горд от този факт. Не мога да си спомня последния път, когато Тим беше нокаутиран, или дали някога е бил нокаутиран по този начин. Скоростта на ръцете му все още е на ниво. Той го доказа. 

Фьодор ми доказа, че все още е най-великият на всички времена. Не е за вярване, сякаш времето просто спря за него. Не съм говорил с Фьодор за това, което следва за него. Просто искам да се насладя на този момент и мисля, че той просто иска да се наслади на този момент. След няколко седмици ще имаме отговор по въпроса.

Ще продължи ли Фьодор кариерата си ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес