Зареждане

Скот Кокър: Раян Бейдър ще брани и двете титли

Скот Кокър: Раян Бейдър ще брани и двете титли
Публикувано на: Декември 30, 2019 в 08:00 ч
Скот Кокър ще позволи на своя двоен шампион да държи и двете си титли. Президента на Bellator споделя, че Раян Бейдър (27-5 MMA, 5-0 BMMA) ще брани титлите в тежка и полутежка категория, докато не ги загуби. Организацията няма да му отнеме служебно някоя от титлите и това дали ще ги запази си зависи само от него и от това, което показва в клетката. "Darth" все още няма загуба в Bellator и се намира в серия от 7 поредни победи.

Той спечели титлата в полутежка категория през 2017 година с победа над Фил Дейвис, а след това я защити един път. Раян се включи в турнира на организацията в тежка категория и го спечели, след като на финала нокаутира Фьодор Емеляненко. Ето какво сподели Скот за бъдещето на своя двоен шампион, който ще продължи да бъде такъв:


Раян ще брани и двете титли, докато не ги загуби. Такива ще бъдат нещата за него и ние имаме доста бойци, които да му бъдат конкуренция. Искам той да се бие често тази година и да брани титлата в полутежка категория. Искам от него 3 или 4 битки през 2020 година. 

Знам, че той иска да се бие през март и да брани пояса в полутежка категория. Това е неговото желание и ние ще го уважим. Надяваме се, че ще имаме дата и опонент, а повече информация ще има в началото на януари. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес