Зареждане

Скот Кокър: Искам Фьодор Емеляненко пред 40 хиляди в Москва

Скот Кокър: Искам Фьодор Емеляненко пред 40 хиляди в Москва
Публикувано на: Декември 24, 2020 в 18:17 ч
Президентът на Bellator Скот Кокър призна, че иска да организира прощална битка за Фьодор Емеляненко в Москва. Легендарния боец вече е на 44 години и едва ли ще го гледаме още дълго в клетката. Последния император не се е бил тази година и за последно го видяхме в Япония в края на 2019 година. Там той се справи с Куинтън Джаксън и го нокаутира в първия рунд.

Фьодор направи 5 битки под банера на Bellator и всички приключиха с нокаут в първия рунд. Той успя да спечели 3 от тези 5 битки и стигна до финал в турнира на организацията в тежка категория. За съжаление легендата загуби от Райън Бейдър с нокаут за 35 секунди. Кокър искаше Емеляненко да се бие през 2020 година, но ситуацията с коронавирус не позволи.

Скот не иска неговата звезда да се бие пред празни трибуни. За следващата година Кокър се надява, че ваксините ще нормализират нещата и феновете ще се върнат в арените. Ето какво още каза президента на Bellator:

Много бих искал Фьодор да изиграе последната си битка пред 40 хиляди зрители в Москва. Bellator за първи път щеше да проведе турнир в Москва и в Русия като цяло. В момента вече имаме една битка за него в Европа, а по договор му остават две битки. При нормални условия той би имал една битка през лятото. 

Разбира се, ситуацията с коронавируса в Русия се отразява. Надявам се ваксината да коригира това и да можем да поканим зрители в битките. Очаквахме твърде дълго Емеляненко да се върне, но виждам светлина в края на тунела. 

Искам да почакам. Бих искал да организирам бой на подходящи арени, включително в Москва. Искам да организирам голям турнир за него.

Ще се оправи ли ситуацията с ваксини ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес