Зареждане

Скот Ашкам иска да посрещне Мамед Халидов с нокаут

Скот Ашкам иска да посрещне Мамед Халидов с нокаут
Публикувано на: Декември 7, 2019 в 00:00 ч
Шампионът в средна категория на KSW, Скот Ашкам (18-4 MMA, 3-0 KSW) ще се бие срещу легендарният бивш двоен шампион Мамед Халидов (34-6-2 MMA, 17-2-2 KSW) в главната битка на KSW 52, което ще се проведе по-късно днес в Полша. Битката между тях няма да бъде за титлата и ще бъде в категория до 85 килограма. Ашкам е в серия от 4 поредни победи и иска да добави името на легендата в своята статистика.

Халидов от своя страна идва след две поредни загуби от Томаш Наркун, които го накараха да се пенсионира за близо година. Мамед ще иска да прекъсне серията си, а Скот не смята да се дава лесно и иска да го посрещне с нокаут в тяхната битка. Eто какво каза шампиона пред MMA Junkie за предстоящата си важна среща с Халидов:


Всички знаем, че той е човекът. Ясно ни е, че ако той искаше да се бие за титлата, то тогава щеше да получи този шанс. Той е звезда и легенда, но защо не иска за титлата ? Това е добър въпрос, който ме тревожи. Нещата са такива, каквито са. Аз получих битката, която исках. 

Битката ще бъде три рунда и затова няма да е за пояса. Ще се бием три рунда и мисля, че заради това той не искаше титлата, защото щеше да бъде 5 рунда. Всички, които го следят знаят, че той не се бие 5 рунда и има проблеми с кардиото в късните рундове. Ще вляза в битката с точната психика. 

За мен той не е легенда, а просто Халидов. Ще покажа уважение към него, но в клетката ще съм готов за битка. Гледах неговата статистика и видях, че не е губил с нокаут от 2004 година. Да, аз ще го нокаутирам. Целта ми е победата, а мечтата е с нокаут. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес