Зареждане

Сирил Гане изнесе лекция на Розенструик и остана непобеден

Сирил Гане изнесе лекция на Розенструик и остана непобеден
Публикувано на: Февруари 28, 2021 в 05:40 ч
Бойците на UFC в тежка категория Сирил Гане и Жаирзиньо Розенструик се биха в главната битка на UFC Vegas 20, което се проведе в Лас Вегас. Битката им беше важна за тежка категория и продължи 25 минути.

Гане се представи много добре, а Розенструик заложи на овче търпение, което в крайна сметка му изигра лоша шега. Битката беше еднотипна и през всичките рундове видяхме как Гане точкуваше Розенструик, който просто стоеше и чакаше на контра. Моментът за Жаирзиньо така и не дойде и той не показа абсолютно нищо в боя. Сирил от своя страна впечатли със светкавични джабове, както и с няколко събаряния.

Розенструик проспа цялата среща и явно се надяваше на късмет, какъвто извади в битката срещу Алистър Овърийм. В крайна сметка срещата им стигна до решение, което беше доминантно в полза на Гане - (50–45, 50–45, 50–45).

С тази победа Сирил остана непобеден в ММА и увеличи серията си на 8-0 в клетката. Гане вече има 5 победи в UFC и при още един успех ще може да претендира за златото при тежките. Розенструик от своя страна отново се върна към загубите и печели 1 от последните си 3 битки в UFC. Това без съмнение е едно от най-слабите му представяния.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес