Зареждане

Сирил Ган: Мисля, че ще се справя с Франсис Нгану

Сирил Ган: Мисля, че ще се справя с Франсис Нгану
Публикувано на: Януари 17, 2022 в 13:43 ч
Временния шампион в тежка категория Сирил Ган е готов за срещата с Франсис Нгану. Двамата ще обединяват титлите този уикенд в главната битка на UFC 270, което ще се проведе в Калифорния.

Дълго време Ган и Нгану тренираха в Париж под ръководството на Фернанд Лопес. Франсис се раздели с Лопес, но Ган остана и ще защитава честта на своята зала този уикенд.

Много хора смятат, че има вражда между Нгану и Ган, но "Bon Gamin" отрече. Сирил показа класа и пожела късмет на своя опонент. В интервю за TMZ Ган каза още:

Не знам какво си мисли Франсис Нгану, защото не съм в главата му. Виждам, че е малко разсеян около цялата ситуация с неговия договор. Той брани парите си и иска повече. Аз го разбирам. Той е умен човек и осъзнава, че има добър съперник срещу себе си. Той ще бъде фокусиран в битката ни. 

Всичко е възможно в битката. Хората ще говорят, че се страхувам, но това не е така. Мисля, че ще спечеля битката, но всичко е възможно. Той има своите силни страни, както и аз. Ще видим какво ще стане. Няма напрежение върху мен преди срещата. 

Искам да пожелая късмет на Нгану. Нека даде най-доброто от себе си, защото аз ще го направя. Готов съм да му стисна ръката преди боя, след боя и по време на войната. Нямам вражда с него. Той е просто пореден съперник. 

Ще успее ли Ган да се справи с Нгану ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес