Зареждане

Сирил Ган: Готов съм за титлата срещу Нгану

Сирил Ган: Готов съм за титлата срещу Нгану
Публикувано на: Юни 28, 2021 в 00:00 ч
Сирил Ган записа поредната си победа в UFC и вярва, че е готов за титлата в тежка категория. "Bon Gamin" се представи много добре срещу Александър Волков и го победи миналия уикенд в Лас Вегас. Това беше 9-тата му поредна победа и той остана непобеден в ММА. Ган записа 6 победи в UFC и със сигурност заслужава този шанс.

Той е бивш шампион в тежка категория на TKO и приключва 6 от срещите си. Тази година Сирил записа победи над Жаирзиньо Розенструйк, а сега и над Волков и е в топ 3 на дивизията. За негово съжаление от UFC планират да дадат шанс за титлата на Дерик Люис. Има доста опции за Франсис Нгану, който властва в момента.

Джон Джоунс чака своя шанс, а Стипе Миочич също е на опашката за трилогия. Със сигурност тази година Ган няма да получи шанс за титлата, но той е готов да чака, за да премери сили със своя бивш съотборник. Ето какво сподели Ган пред медиите след победата във Вегас:

Радвам се след тази победа, защото Волков е корав и сред най-добрите в категорията. Той беше по-висок и тежък от мен. Той ми вкара доста ритници, но съм добре и мога да ходя. Ще видим утре как ще бъде, но сега съм добре. Волков е опасен боец, но аз го пресирах. 

Справих се добре и съм щастлив от представянето си. Мисля, че днес се доказах и нямам нужда от още битки, за да стигна до титлата. 

Волков е страхотен боец и аз се доказах срещу него. Ако от UFC искат да ми дадат бой за титлата, тогaва съм готов. Аз съм готов да чакам този шанс, защото така ще подобря някои неща. 

Сега Франсис Нгану притежава титлата и съм готов да се бия с него. Двамата сме тренирали в една зала, но за титлата ще се бия с него. За последно тренирахме с него преди битката му с Алистър Овърийм. Нгану е много корав.


Eто част от тренировка между Ган и Нгану:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес