Зареждане

Сирил Ган: Един ден ще съм шампион

Сирил Ган: Един ден ще съм шампион
Публикувано на: Април 2, 2022 в 02:00 ч
Бившият временен шампион на UFC в тежка категория Сирил Ган твърди, че един ден ще бъде безспорен шампион. "Bon Gamin" имаше силна година през 2021 година и записа 3 поредни победи. Той успя да спечели временната титла и си гарантира шанс за безспорното злато.

В края на януари тази година Ган загуби от Франсис Нгану и така загуби своя непобеден статут. Сирил не успя да спечели безспорното злато и се видя, че неговата игра на земя не е от впечатляващите.

Сега Ган иска малко да си почине и да се подобри. В интервю за Ариел Хелуани, Ган сподели:

"Ще се върна и в крайна сметка, един ден ще бъда шампион. Това е страхотно за един боец в кариерата му. Не съм фокусиран върху това. Сега просто искам да се подобря. 

Искам да се върна във фитнеса и да науча нови неща. Никога не съм мечтал да стана шампион. Скоро започнах тази игра. Ето защо може би никога не съм мечтал за това. 

Не искам да бързам. Искам да отделя малко време, защото бързахме, разбирате ли? Бяхме в бързината в продължение на три години и затова не искам да натискам твърде много.

Имам да правя някакъв филм в Колумбия. Ще бъде страхотно изживяване. Около май е или нещо подобно, така че не мога да се бия през юни или юли. Може би август. 

Това ще са шест месеца, както направих след Дерик Люис. Искаме да починем известно време."

Ще успее ли Ган да стане безспорен шампион ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес