Зареждане

Сирил Ган: Бях по-добър от Франсис Нгану в UFC 270

Сирил Ган: Бях по-добър от Франсис Нгану в UFC 270
Публикувано на: Февруари 20, 2022 в 05:00 ч
Бившият безспорен шампион в тежка категория на UFC Сирил Ган смята, че е бил по-добър от Франсис Нгану. Двамата се биха преди месец в обединителен мач за безспорната титла. Нгану успя да спечели с решение в Калифорния и запази златото си.

Мнозина очакваха нокаут в битката, но Франсис реши да използва борба и така надхитри своя бивш съотборник. Ган се раздели с временната титла и със своя непобеден статут, който включваше серия от 10 поредни победи.

Наскоро "Bon Gamin" гостува в предаването на Ариел Хелуани и сподели:

"Мисля, че бях по-добър от Франсис Нгану с моя страйкинг. Бях по-добър и на земята. Той ме държеше и ме риташе. Беше му трудно да вкарва граунд енд паунд или да опита събмишън. Това е така заради моята добра техника. Всичко се случи заради силата и плана на игра. 

Нгану използа своята сила за борба. Той ми взе гърба и беше трудно да се справяш със силата му. Остави тежестта си върху мен. Направих една малка грешка. Мисля, че бях по-добър в стойка и на земята. Странно е, че го казвам, но бях по-добър в борбата от гледна точка на техниката. 

Това е причината да приемам добре загубата. Ако върху себе си имаш голям човек като Нгану, тогава не е добре да опитваш да го изтласкаш, за да се изправиш. Не исках да правя това и чаках добра позиция. 

Съжалявам, че чаках рефера да ни изправи. Погледнах рефера и го приканих да ни изправи, но не го направи. Заради това съжалявам малко. Нгану обаче се справи много добре, така че го поздравявам."

По-добър ли беше Ган ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес