Зареждане

Ще може ли 'психически пречупеният' Aldo да запише победа?

Ще може ли 'психически пречупеният' Aldo да запише победа?
Публикувано на: Октомври 18, 2017 в 08:17 ч
 
 Jose Aldo предаде титлата в категория "перо" на Max Holloway в UFC 212, когато загуби чрез технически нокаут в родната си Бразилия по-рано тази година.
 
Тази загуба се оказва втора за последните му три мача - необичайно за човек бележил 18 последователни победи в последните 10 години преди.
 
Kenny FLorian смята, че Aldo вече е изгубил част от своята мотивация и това е довело до злополучните резултати.
 
 
"Интересно е, защото въпреки че в началото на битката си срещу Max Holloway Aldo доминираше, към края сякаш започна да губи интерес."
 
"Изглеждаше все едно му беше доскучало и нямаше никакво желание да се старае като в началото. Holloway се възползва от ситуацията и продължи да го натиска, докато не го пречупи накрая и не го повали умело. Беше интересно да се види."
 
Aldo ще може отново да докаже, че не се е предал, на 16 декември, когато ще се изправи срещу Ricardo Lamas в UFC on FOX 26 - боец, срещу когото вече е бележил победа. Kenny коментира:
 
"Би било интригуващо да разберем дали Aldo все още изгаря да се бие, дали е все още готов да даде най-доброто от себе си в битка? В предстоящата битка ще разберем доколко иска да се върне обратно на върха."
 
Aldo и преди е показвал желанието си да прехвърли своите умения на боксовия ринг, което навява някои на мисълта, че фокусът му е другаде. Една добра победа в предстоящата среща би опровергала всякакви догадки и ще даде шанс на Aldo да си вземе титлата обратно от Holloway.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес