Зареждане

Шон Стрикланд: Запълването на празнотата с куче е глупаво

Шон Стрикланд: Запълването на празнотата с куче е глупаво
Публикувано на: Май 31, 2024 в 02:00 ч
Възгледите на противоречивия Шон Стрикланд често са обект на големи дебати. Неговата нужда да не се възпроизвежда със сигурност ще зарадва опонентите и критиците му, които го заклеймяват в расизъм, сексизъм и хомофобия.

UFC 302 е точно зад ъгъла и освен битката за титлата в лека категория, по-голямата част от вниманието ще бъде насочено към Шон Стрикланд и Пауло Коста. Звездите в средна категория най-вероятно ще се борят за позицията на претендент.

Бившият шампион Стрикланд загуби титлата си при противоречива загуба от Дрикус Дю Плесис и трябва да му бъде даден шанс да се върне на трона, ако успее да се справи с бразилецa. Коста не се отличава с резултати напоследък, но загубите му идват срещу топ опоненти.

В седмицата преди битката Шон е активен в медиите и реши да говори за кучетата. Американският боец вярва, че запълването на празнотата с куче е глупаво:

"Какво правиш когато си зрял мъж без деца ? Взимаш си куче. Това обаче няма да се случи с мен сега. Може би ще стане някой ден. Когато приключа с битките, ще се преместя в малък град с кучето и приятелката си. Ако тя все още е тук. Не съм голям фен на вземането на куче за емоционална подкрепа. 

Трябва да погребеш това, което ти липсва в себе си като мъж и просто да се справиш с депресията. Запълването на празнотата с куче е глупаво.", сподели Стрикланд.

Ще успее ли Шон да бие Коста ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес