Зареждане

Шон Стрикланд: Шибаните дагестанци се борят с шибани мечки!

Шон Стрикланд: Шибаните дагестанци се борят с шибани мечки!
Публикувано на: Декември 20, 2022 в 00:00 ч
Американският боец на UFC в средна категория (до 84 кг) Шон Стрикланд сравни американците и дагестанците.

Стриланд говори за намаляването на броя на шампионите сред представителите на Съединените щати, а също така обясни успеха на имигрантите от Дагестан на световната арена на ММА. Шон вярва, че американците се интересуват от социалната справедливост, което им пречи да се издигат.

Дагестанците от своя страна не се интересуват от такива неща. Те тренират и си живеят живота. Стрикланд даде за пример Хабиб Нурмагомедов, който в своето детство се е борил с мечки. Именно това беше нещото, което го правеше известен, когато все още не се беше изправял срещу Конър Макгрегър.

„Вижте американците. Колко шибани американци виждатe да ритат задници ? Малко! Гледаш ги тия проклети чужденци, които тренират здраво и си живеят живота. Имаме шибани дагестанци, които се борят срещу шибани мечки. 

И дагестанците не ги интересуват проблемите на социалната справедливост. Преди десет години американците бяха адски готини. Може и да не бяха страхотни бойци, но бяха адски здрави. 

Ако смесите психиката на старите америнански бойци с уменията на новото поколение, тогава ще видите много американски шампиони.", сподели Стрикланд в подкаст в YouTube.

Прав ли е Стрикланд ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес