Зареждане

Шон Стрикланд готов да се бие до смърт срещу Белал Мохамед

Шон Стрикланд готов да се бие до смърт срещу Белал Мохамед
Публикувано на: Април 12, 2023 в 07:54 ч
Съперниците в UFC Шон Стрикланд и Белал Мохамед не изглеждат в добри отношения един към друг.

През уикенда Мохамед посети UFC 287 в Маями. Там той присъства на пресконференцията след двубоя, където обсъди възможно завръщане. Там „Remember the Name“ заяви, че следващите му два идеални мача са срещу Хамзат Чимаев или Шон Стрикланд.

Роденият в Чикаго боец заяви, че те са идеални, ако не няма да има шанс да се бие за титлата в полусредна категория. Въпреки това допълнително уточнение, изглежда, че „Tarzan“ е повече от готов да се бие с Мохамед в клетката в момента. Или двамата може да се бият извън клетката, изглежда, че Стрикланд е навит и на двата варианта.

Двамата наскоро имаха спор в Twitter, където дадоха различни гледни точки за враждата си. От своя страна Шон Стрикланд заяви, че Белал Мохамед се е страхувал да се бие с него на UFC PI, когато пътищата на двамата са се пресекли. Крис Къртис, който тренира с боеца, също даде своята страна на историята.

Въпреки това Мохамед отвърна на Стрикланд, заявявайки, че неговата версия на събитията е измислнеа. Освен това, претендентът в полусредна категория отговори на феновете и сякаш намекна, че UFC е предложил на двамата битката. Според Мохамед, Стрикланд не бил заинтересован.

"Стрикланд, ти си се загубил във въображението си. Има причина да не приемеш битката, която ти бе предложена."



Стрикланд обаче отговори веднага:

"Още там ти казах, че съм готов, обаче ти нищо не направи и се изниза тихичко като малка кучка.

Белал имаше шанса да избере дали да не бъде малка кучка, но той избра да бъде малка кучка и ще продължи да бъде такава.

Готов съм да се бия с него до смърт, ако той е тук и приеме предизвикателството. Но той няма да го направи, защото е малка кучка."



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес