Зареждане

Шон Стрикланд доминира над Юрая Хол във Вегас

Шон Стрикланд доминира над Юрая Хол във Вегас
Публикувано на: Август 1, 2021 в 06:28 ч
Шон Стрикланд и Юрая Хол оглавиха събитието UFC on ESPN 28, което се проведе преди малко в института на UFC в Лас Вегас. Двамата се славят със своя страйкинг и феновете очакваха нокаут, но такъв не видяхме.

Вместо това срещата им продължи всички 25 минути, в които Шон успя да наложи волята си и да доминира над Хол. След 5 рунда доминация съдиите отсъдиха единодушно в полза на Стрикланд - (50–44, 50–45, 49–46). В началото Шон започна да пресира и да вкарва своя джаб.

Хол беше доста пасивен и просто поемаше това, което неговия съперник предлагаше. Юрая се събуди и вкара няколко тежки удара, но с нищо не застраши Стрикланд, който спечели рунда. Във втория рунд Хол беше малко по-активен отколкото в първия.

Шон обаче не му даваше да си поеме дъх и продължи агресивно. Двамата размениха тежки попадения, но Шон отново имаше превес. В третия рунд Стрикланд успя да пренесе срещата два пъти на земята и опита да събмитне Хол, но не успя.

В четвъртия рунд Стрикланд беше близо до приключване на срещата. Той нарани Хол с тежки удари, но вместо да тръгне за нокаут, той пренесе боя на земята. Хол успя да оцелее и този рунд, но беше разкървавен и окото му беше подуто.

В последния рунд Юрая опита да натисне и да търси нокаут, но Стрикланд не му даде възможност. Размените на удари продължиха и за пореден път Стрикланд изглеждаше по-добре и вкара двойно повче удари в главата на своя съперник.

Така Шон победи с решение и навлезе в серия от 5 поредни победи. След тази победа той ще намери място в топ 10 на средна категория. Хол от своя страна се раздели със серия от 4 поредни победи и това не беше от добрите му представяния.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес