Зареждане

Шон О'Мали: Само аз мога да бия Пьотр Ян

Шон О'Мали: Само аз мога да бия Пьотр Ян
Публикувано на: Декември 9, 2021 в 02:00 ч
Американската звезда на UFC в категория петел Шон О'Мали вярва, че може да се справи с Пьотр Ян. 27-годишния боец се завръща в клетката този уикенд, за да се бие с Раулиан Пайва. Двамата са първа битка от главната карта на UFC 269, което ще се проведе в Лас Вегас.

О'Мали печели 5 от последните си 6 битки и за всяка победа заслужи бонус. Шон е с рекорд 14-1 в ММА и е в серия от 2 поредни победи. Той приключва 11 от срещите си и загуби своя непобеден статут, след като Марлон Вера го нокаутира миналата година.

В интервю за ESPN "Sugar" реши да говори за Ян, който държи временната титла в категорията. Ето какво сподели Шон:

Не виждам кой друг може да бие Пьотр Ян, освен мен. Мисля, че той има повече опит от мен, но аз съм различно животно. Да, мога да се надигравам с него. Искам да се бия с Ян. Знам, че той е шампион и първо трябва да се справя с определено момчета. Това е битка, която наистина искам. Това е сладка битка. 

Ще се бия с него, дори и да не е шампион. Мисля, че той е в топ 3 на най-добрите в света. Харесва ми неговия стил, неговия бокс и защитата му. Харесва ми и неговото чувство за хумор. Очевидно има бариера в езика, но се наслаждавам на неговия хумор. Той ме нарече "пудел" в социалните мрежи.

Може ли Шон да се справи с Ян ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес