Зареждане

Шон О'Мали: Ако Топурия загуби от Волкановски, той ще стане никой

Шон О'Мали: Ако Топурия загуби от Волкановски, той ще стане никой
Публикувано на: Февруари 17, 2024 в 08:00 ч
Шампионът на UFC в категория петел Шон О'Мали твърди, че Илия Топурия се е поставил в позиция, в която задължително трябва да победи Александър Волкановски. Топурия ще се бие за първия си шампионски пояс на UFC на събитието UFC 298, което ще се проведе в Калифорния. Негов съперник ще бъде легендарният австралиец Александър Волкановски.

В навечерието на тази битка 27-годишният Топурия, испанец от грузински произход, не си мереше думите и се обяви за световен шампион с голяма увереност. Според шампиона в долната дивизия, Шон О'Мали, подобен сценарий може да навреди на Топурия в случай на поражение.

"Sugar" вярва, че Топурия ще се превърне в г-н никой, ако този уикенд загуби.

"Илия ще го направи ли, по дяволите ? Илия срещу Волкановски. За Топурия е по-добре да победи, защото много говореше. Той наистина много говореше. Илия работи върху документален филм, шибан филм за себе си. Той предизвиква Конър Макгрегър на битка. 

Ако загуби от Волкановски, тогава Илия ще стане нищо. Ще спра да го надъхвам да се бие. Трябва да ми благодари, че говоря за него. Трудно е да залагаш срещу Волкановски, нали ? Но аз съм зад Илия, защото искам да продължа да рекламирам нашата битка в Лас Вегас през септември.", каза О'Мали.

Оставете вашите прогнози в коментарите.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес