Зареждане

'Shogun' Rua - какво предстои след победата в UFC?

'Shogun' Rua - какво предстои след победата в UFC?
Публикувано на: Декември 3, 2018 в 07:23 ч
Mauricio "Shogun" Rua записа победа над фаворита Tyson Pedro в UFC Adelaide пред родната публика на Pedro в Австралия. Тази победа не дойде лесно за Rua. В първия рунд Pedro дори беше на ръба да вземе срещата, след като нанесе тежък удар на бразилеца..

"В действителност не го помня," сподели Rua след битката. "Когато отидох към ъгъла си след първия рунд, не знаех дали съм спечелил или победил. Изобщо не помнех, че бях пратен в нокдаун. Едва след като излязох от Октагона разбрах, че той е спечелил първия рунд. Във втория успях да спечеля и да го изморя малко. Радвам се, че успях да си изпълня стратегията."

Въпреки, че има повече победи от загуби, катко и солидно резюме зад гърба си, Rua е реалист и знае къде се намира в полутежката категория в момента.

"Спечелих четири от пет двубоя, но знам, че не заслужавам все още двубой за титлата. Има други хора преди мен на опашката. Целта ми е да се бия в Курутиба през май. В момента не мисля за титлата, защото знам, че не ми е дошло времето."

За това какво крие бъдещето, "Shogun" е убеден в едно - още му е рано да сваля ръкавиците.

"Не искам да спра, а след това да съжалявам, че съм приключил. Искам да спра тогава, когато наистина съм готов да приключа с битките."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес