Зареждане

Shevchenko иска трета среща с Nunes: Искам си титлата, това беше моята битка

Shevchenko иска трета среща с Nunes: Искам си титлата, това беше моята битка
Публикувано на: Септември 11, 2017 в 12:00 ч
 
След изключително близката среща срещу шампионката на UFC в категория петел Amanda Nunes през уикенда в UFC 215, Valentina Shevchenko се оказа от неправилната страна на съдийският сплит десижън.
 
Тя очевидно не бе щастлива от този факт.
 
"Искам си титлата, готова съм за още една среща с Amanda, защото не съм съгласна с решението на съдиите и знам, че това беше моята битка. Ако веднага ми дадат да се бия, със сигурност ще победя. Трудно е да се каже дали това ще стане, защото UFC трябва да вземе решението. Но аз ще помоля за реванш.", заяви Shevchenko за MMAjunkie.
 
За Valentina, приемането на поражение, когато е очевидно, не е проблем, но когато смята, че е спечелила и грешката е в съдиите, не е толкова лесно да го приеме.
 
"Съгласна съм, когато е напълно ясно. Ако загубите, загубили сте. Но ако не сте загубили, а решението отиде  от другата страна, смятате, че това е напълно нередно. 
 
 
Що се отнася до възможността за обжалване на загубата, Shevchenko заяви, че това е съблазнителна възможност, но историята показва, че атлетическите комисии не са благоприятно настроени към промяната на съдийските решения.
 
"Ако мога, ще го направя, защото напълно не съм съгласна. От личен опит знам, че ако съдиите вземат решение веднъж, много трудно ще променят мнението си.", допълни Shevchenko.
 
Уреждането на трета битка между двете ще бъде доста трудно, след като сте загубили и двете предишни битки, но като се има в предвид факта, че тази среща за титлата беше изключително близка, не бъдете изненадани, ако организацията даде на "Bullet" това, което тя иска.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес