Зареждане

Шефът на ACA: Махачев-Оливейра не беше интересен бой

Шефът на ACA: Махачев-Оливейра не беше интересен бой
Публикувано на: Ноември 6, 2022 в 00:00 ч
Основателят на ACA Майрбек Хасиев сподели мнението си за събитието UFC 280, което се проведе на 22 октомври в Абу Даби.

Много фенове останаха впечатлени от това, което видяха в Абу Даби. Главната битка на вечерта беше за вакантната титла в лека категория. Дагестанеца Ислам Махачев успя да удуши Чарлз Оливейра и спечели златото.

Впечатляващото беше, че Оливейра е рекордьор по победи със събмишън в UFC, но въпреки това беше накаран да се предаде. Хасиев обаче не е впечатлен и сподели, че в чеченската лига правят по-добри боеве.

„Без значение какво казва някой, ние в ACA имаме битки, ако не по-добри, то определено не по-лоши, отколкото в UFC. Когато ние имаме 7-8 добри битки, те имат 2-3 в най-добрия случай. 

И вижте кой прави добрите боеве в UFC. Правят ги момчетата, които някога са играли в ACB, ACA. Ислам спечели, но битката беше абсолютно безинтересна, каквото и да казва някой.

Другите битки бяха много по-интересни. Оливейра се отказа много бързо. Можеше да почака, но рано се предаде. Личеше си, че се отказа рано. 

Можеше да почака още малко, за да бъде признат за корав човек.  Нашите бойци не се отказват толкова бързо.“, каза Хасиев.

Съгласни ли сте с Хасиев ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес