Зареждане

Шефът на ACA е готов да даде втори шанс на Багов и Магомедов

Шефът на ACA е готов да даде втори шанс на Багов и Магомедов
Публикувано на: Август 9, 2022 в 00:00 ч
Основателят на чеченската лига ACA Майрбек Хасиев призна, че руските бойци Али Багов и Рашид Магомедов могат да се бият отново.

Вижте още - Шефът на ACА обвини Багов и Магомедов в уговорена битка​​​

Багов и Магомедов се срещнаха на 22 юли на турнира ACA 141 в четвъртфиналите на турнира в лека категория. Преди петия кръг Хасиев влезе в клетката и дисквалифицира и двамата състезатели за пасивна битка. Майрбек ги обвини, че са участвали в уреден бой, но сега даде задна и промени мнението си.

Хасиев няма да им даде заплати за последната битка, но е готов да им прости и да даде още един шанс.

"Тогава категорично заявих, че Багов и Магомедов няма да участват в турнира. Но както се казва, всяка кола има задна скорост. Ако са готови по някакъв начин да променят ситуацията, като признаят, че това не беше битка. 

Всички го видяхме - това е просто смешно. Предполагам, че аз щях да се представя много по-добре на моята възраст от тях двамата. Багов е готов да поправи грешката, той е готов да говори.  

И двамата трябва да признаят, че това не беше бой. Не казвам, че беше уреден двубой. Премахвам този артикул. Но, без съмнение, беше такава приятелска, другарска битка: „не ме бий, няма да те бия“. Това не беше битка, а спаринг. 

Ако са готови да направят още една битка в турнира, тогава трябва да говорят. Трябва да направят това възможно най-скоро и да ни информират в близко бъдеще. 

За последния двубой няма да се плащат хонорари на Багов и Магомедов. Те ми продадоха продукт, който не струва нито стотинка. Нека ми дадат нормален двубой, нека се представят нормално

Готови сме да обсъдим хонорари при същите условия.", каза Хасиев пред руските медии.

Трябва ли да има втора битка ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес