Зареждане

Шавкат Рахмонов яде конско месо всяка седмица

Шавкат Рахмонов яде конско месо всяка седмица
Публикувано на: Юни 27, 2022 в 13:00 ч
Шавкат Рахмонов успя да остане непобеден и продължи да впечатлява в UFC. Nomad събмитна Нийл Магни в битката им, която се проведе миналия уикенд в Лас Вегас. 27-годишният Рахмонов навлезе в серия от 16 поредни победи и вече има 8 победи с нокаут и 8 със събмишън.

Вижте още - Шавкат Рахмонов гилотинира Нийл Магни​​​

Шавкат е бивш шампион на M-1 и прогнозира, че до 2 години ще е шампион и в UFC. Казахстанската звезда е готов да се завърне и предизвика Стивън Томпсън. Той вече има 4 победи за UFC и до края на годината ще направи поне още 1 битка.

В едно от последните си интервюта Рахмонов разкри, че всяка седмица се храни с конско месо.

"Опитвам се да мисля с главата си, а не просто да бутам напред за нокаут. Искам да работя технически, да не се провалям. Това е всичко, върху което вашето IQ трябва да работи.  

Конското месо е важна част от казахстанската кухня. Разбира се. Хапвам го постоянно, веднъж седмично, два пъти, по различни начини. Бешбармак обичам от него, пържола. 

Обичам месото като цяло, не само конското месо. Агнешко, телешко, пилешко, риба. Обичам всичко, което е свързано с месото. Хапвам телешко месо, защото ми се струва невъзможно да ям конско месо всеки ден.

Конското е най-доброто месо, няма лоши мазнини, холестерол. Всички мазнини са здравословни. Счита се за деликатес. Не, не мога да си представя да съм вегетарианец. 

Нийл Магни е добър боец, така че отделих време, изчаках възможността. Спечелих, не бързах. Завършвам съперниците, така че всички си мислят, че винаги ще има финал, но аз не бързам. 

Дейна Уайт, запомни името ми. В следващите година-две ще бъда шампион. Обаждам се на Стивън Томпсън, той е следващият. Ще бъде добър двубой.", сподели Рахмонов за медиите.

Ще стане ли Рахмонов шампион ?


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес