Зареждане

Шавкат Рахмонов: Навсякъде съм по-силен от Чимаев.

Шавкат Рахмонов: Навсякъде съм по-силен от Чимаев.
Публикувано на: Юли 7, 2022 в 02:00 ч
Шавкат Рахмонов не се притеснява от Хамзат Чимаев, който беше смятан за страшилището в полусредна категория.

Не бяха много тези, които искаха да се изправят срещу чеченската звезда. Всичко обаче се промени, след като Чимаев направи битката с Гилбърт Бърнс и беше на косъм от загубата през април. Хамзат пое доста щети и показа, че може да кърви.

В крайна сметка той остана непобеден и да се надяваме, че си е научил урока. Рахмонов от своя страна не спира да впечатлява. Той има 16 победи с приключване в кариерата си и също е непобеден. Шавкат приключва първите си 4 битки в UFC и печели 2 бонуса.

В скорошна изява за медиите Рахмонов реши да коментира Чимаев. Ето какво е мнението му:

„Навсякъде съм по-силен от Чимаев. Не знам кога ще се проведе нашата битка, времето ще покаже, но бих искал да се бия с него в шампионска битка, в пет рунда. За мен ще бъде много интересно. 

Не бих казал, че Чимаев е най-неудобният съперник в дивизията за мен. Има и по-неудобни. По принцип той е обикновен противник за мен. Разбира се, той е добър боец, но не мисля, че е специален. 

Сега само хайпва, представя се за непобедим, но такива хора няма. Всеки може да спечели. Видяхте го да се бие с Бърнс. Преди това той каза: „Не пропускам удари“, но накрая пропусна. 

Просто той все още не се е бил с човек, който може да го победи“, каза Рахмонов.


Битка между Рахмонов и Чимаев със сигурност е сред най-интересните. Кой би победил ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес