Зареждане

Шара Магомедов впечатли със страйкинг и спечели в Абу Даби

Шара Магомедов впечатли със страйкинг и спечели в Абу Даби
Публикувано на: Октомври 21, 2023 в 18:07 ч
Шарабутдин Магомедов успя да спечели дебютната си битка в UFC.

Дагестанският боец се изправи срещу опитен ветеран в лицето на Бруно Силва. Двамата бяха първа битка от прелимите на UFC 294, което се провежда в Абу Даби. Битката им беше в средна категория.

Спокойно може да кажем, че Магомедов преби Силва по пътя към победа с единодушно съдийско решение. Феновете бяха развълнувани да видят Магомедов, като се има предвид непобеденият му рекорд и рекламата около пристигането му в UFC.

Магомедов беше фаворит на букмейкърите, но не успя да стигне до нокаута. В първия рунд Шара показа впечатлаваща игра с крака. Той разби Силва с ритници в краката, тялото и главата. Магомедов го пречупваше от дистанция, а Силва не намираше отговор.

Във втория и третия рунд Силва успя да събори Магомедов, но през по-голямата част Шара го биеше от легнало положение. Бруно просто не успяваше да се противопостави на Шарабутдин, който беше по-гладен за победата.

В крайна сметка срещата стигна до решение, което Магомедов спечели - (30–27, 30–27, 30–27). Феновете не видяха нокаут, но все пак това е добър дебют за руският боец. С тази победа Шара вече е с рекорд 12-0 в ММА.

Силва от своя страна навлиза в серия от 2 загуби.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес