Зареждане

Шампион на Bellator: Йоел Ромеро не е чист!

Шампион на Bellator: Йоел Ромеро не е чист!
Публикувано на: Септември 29, 2022 в 12:00 ч
Шампионът на Bellator в средна категория (до 84 кг) американецът Джони Еблeн призна, че се съмнява в честността на кубинския ветеран Йоел Ромеро.

Еблeн смята, че Ромеро може би е на забранени вещества. Факт е, че Ромеро има феноменална физика за своите 45 години. За последно Ромеро победи с нокаут Мелвин Манхуф на 23-ти септември в Дълбин, Ирландия. Това беше втора поредна победа с нокаут за "Soldier of God".

Йоел си пожела битка за титлата в средна или полутежка категория. Джони е готов да му даде шанс, но иска да види още 1 победа от ветерана.

„Мисля, че той се нуждае от още една добра победа. Тя трябва да е в средна категория, за да можем да се уверим, че е в състояние да влезе в лимита за дивизията, тъй като Йоел вече имаше проблеми.

Не искате да имате работа с някой, който не може да си влезе в категорията. Не съм сигурен дали този човек е чист или не. Въпреки че наистина не ми пука. Ще му сритам задника, независимо дали е на стероиди или не. 

Не ми пука. Не съм казал, че е на стероиди, но не знам. Всички тези задници приемат забранени вещества “, цитираха думите на Еблен от MMAJunkie.

Може ли Ромеро да стане шампион в Bellator ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес