Зареждане

Сергей Харитонов готов да отмъсти на посмешището Емеляненко

Сергей Харитонов готов да отмъсти на посмешището Емеляненко
Публикувано на: Февруари 25, 2020 в 09:14 ч
Сергей Харитонов е готов да направи втора среща с Александър Емеляненко. Двамата се биха през септември 2006 година на събитие на PRIDЕ в Япония, където Емеляненко спечели с нокаут в 1-вия рунд. Харитонов е с рекорд 31-8 в ММА и преди няколко дни победи Фернандо Родригез на WTKF 5 с нокаут във втория рунд. Така Сергей печели 7 от последните си 10 битки, като 6 от победите са с нокаут.

Харитонов няма нищо против да сподели клетката отново с Емеляненко, за да търси отмъщение. 39-годишния ветеран критикува посмешището Емеляненко и е готов да се бият по всяко време. Ето какво сподели Сергей в интервю пред медиите в Русия:


Няма проблем да се бия с Александър Емеляненко. Може да се бием още следващия месец, ако всичко се уреди. Емеляненко и моя последен съперник са напълно различни. Родригез е боец, който обича да пресира и да вкарва крошета. Саша е по-висок и работи повече от разстояние. 

Това са двама различни бойци. И двамата са опасни. Емелианенко е престъпник, с него няма братство, поздрави. Този човек се е утвърдил като срам за нашия спорт. Той е изнасилвач, алкохолик и е срам за младото ни подрастващо поколение. Това е всичко. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес