Зареждане

Сехудо: Хабиб нокаутира Фъргюсън в 1-вия рунд

Сехудо: Хабиб нокаутира Фъргюсън в 1-вия рунд
Публикувано на: Март 2, 2020 в 05:00 ч
Бившият двоен шампион Хенри Сехудо вярва, че Хабиб Нурмагомедов ще може да победи Тони Фъргюсън. Двамата бойци ще се бият за титлата в лека категория в главната битка на UFC 249, което ще се проведе в Бруклин. Няколко седмици по-късно Сехудо ще заложи титлата в категория петел срещу Хосе Алдо на UFC 250 в Бразилия.

"Triple C" беше двоен шампион, но сдаде титлата в категория муха. Много критика се изля по негов адрес, защото избра да се бие с Алдо, но Сехудо не се интересува от това и всъщност го харесва. В интервю за Хелън Ий, Сехудо даде своята прогноза за битката между Хабиб и Тони и сподели, че Нурмагомедов ще победи с нокаут в 1-вия рунд. Ето какво още каза Хенри:


Искам хората да ме запомнят като най-великия за всички времена. Конър Макгрегър трябва да се дръпне, защото "Triple C" е тук. Мога ли да чуя от вас - сега е времето Хабиб ? Моето мнение за битката между Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън е, че Хабиб ще го нокаутира в 1-вия рунд. 

Мисля, че в първата минута с първия удар Хабиб ще спечели битката. През май ще се бия с Хосе - плешивеца. Не се интересувам от критиките за това, че ще се бия с него. Аз обичам тези неща и дайте ми още от тях.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес