Зареждане

Седрик Думбе: Не съм подписвал с UFC!

Седрик Думбе: Не съм подписвал с UFC!
Публикувано на: Април 4, 2023 в 14:00 ч
Въпреки че UFC са известни с подписването на топ ММА бойци, не е необичайно големи спортисти от други спортове да се присъединят към тях. Говори се, че Седрик Думбе, който е бивш двукратен шампион на GLORY в полусредна категория, е подписал с UFC.

За съжаление, това се оказа фалшива новина, както обясни Думбе в своя Twitter акаунт. Въпреки че би искал да бъде част от UFC, на 30 години, това не е лесно решение за вземане.

В социалните мрежи беше съобщено, че Думбе е подписал с UFC, но той отрече новината.

"Никога не съм казвал, че съм подписал с UFC. Казах, че договорът е подписан преди събитието им в Париж, но докато не се бия, то официално не съм в UFC. Мога да преговарям с други големи организации. 

Знам, че всички искате да ме видите в UFC. Изборът, с който разполагам, наистина не е лесен. На 30 години съм и този избор ще бъде последният избор в кариерата ми. 

Не е толкова просто.", написа Думбе.

Думбе се занимава с кикбокс от 2013 г., отбелязвайки впечатляващите 45 KO в осемгодишната си кариера. Седрик се е състезавал няколко пъти в смесени бойни изкуства от 2021 г. насам, най-вече във френската промоция MMA Grand Prix, той спечели всичките си мачове.

За последно той се би преди месец в MMA Grand Prix: Paris, където спечели с нокаут. Думбе печели 4-те си битки в ММА с нокаут.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес