Зареждане

Седрик Думбе: Аз съм лицето на MMA във Франция

Седрик Думбе: Аз съм лицето на MMA във Франция
Публикувано на: Февруари 15, 2024 в 20:00 ч
Седрик Думбе, успешен кикбоксьор и един от най-популярните бойци на организацията PFL, смята, че е лицето на френския ММА. Следващата битка на Думбе ще бъде срещу Байсангур Чамсудинов на PFL Europe 1 в Париж през март. Думбе е непобеден ММА боец, който има много успехи на кикбокс ринга.

Интересното е, че след обявяването на битката му, билетите се разпродадоха само за няколко минути. "The Best" разказа за статуса си в разговор с журналисти преди галата, която ще се състои на 7 март в Accor Arena във френската столица. Според него той е лицето на френския ММА.

"100% съм сигурен, че съм лицето на френския ММА и всеки го знае. Очевидно е трудно за някои хора, защото не съм в UFC. Според тях там са най-добрите бойци от цял свят. Не е лъжа, но не е нужно да сте шампион на UFC, за да сте лицето на бойните спортове във вашата страна.

Не става въпрос само за вашето представяне. Става въпрос за това кой си, какво правиш. Можете ли да разпродадете билетите за Accor Arena за 20 минути ? Не мисля така. Не можеш да си лице на френския ММА, ако не продаваш по този начин. 

За колко време Сирил Ган разпродаде билети за събитието на UFC във Франция ? За един час, за един ден ? Не мисля, че би могъл да го направи. Това ме прави лицето на ММА в моята страна.", сподели Думбе.

31-годишният Думбе (5-0 ММА) е бивш шампион на организацията по кикбокс GLORY. В последната си битка през септември 2023 г., в препълнена зала в Париж, той нокаутира Джордан Зебо за 9 секунди. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес