Зареждане

Scott Coker иска Cat Zingano в Bellator

Scott Coker иска Cat Zingano в Bellator
Публикувано на: Август 24, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Наскоро бившата претендентка в категория петел на UFC, Cat Zingano реши да се раздели с организацията по взаимно съгласие. "Alpha" вече е на 37 години и е сред малкото състезателки, които имат победа с приключване над Amanda Nunes. Zingano победи Nunes с нокаут през 2014 година година и беше непобедена с рекорд 9-0, но след това загуби от Ronda Rousey за 14 секунди.

Zingano беше аут от ММА за две години и направи завръщане миналата година, в което загуби с раздвоено решение от Ketlen Vieira и навлезе в серия от 3 поредни загуби. През юли тя спря серията с победа над Marion Reneau, а през декември отново загуби от Megan Anderson, която я изрита в окото и спечели с технически нокаут, защото Zingago не успя да продължи.

 Явно тя няма да остане дълго без работа, защото Scott Coker я иска при него в Bellator, но първо трябва да се уверят, че тя наистина е свободен агент:


Трябва да се уверим, че тя наистина е свободна. Ако се окаже, че няма пречка и тя е свободен агент, то аз искам да проведа разговор с Cat Zingano.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес