Зареждане

САЩ отказа виза на Weili Zhang

САЩ отказа виза на Weili Zhang
Публикувано на: Октомври 8, 2019 в 10:21 ч
Първата шампионка на UFC от Китай Weili  Zhang (20-1 MMA, 4-0 UFC) изпитва сериозни проблеми с това да получи виза за САЩ. 29-годишната китайка получава отказ от САЩ за виза, каквато е съдбата и на много нейни колеги от Русия. Тя изрази своето недоволство в социалните мрежи.Съдбата на Zhang е привлякла вниманието на Tulsi Gabbard, която е държавен служител, изпълняваща ролята на представител на 2-и конгресен район на Хавайските острови от 2013 година.

Gabbard също така е кандидат за президент на САЩ и предложи да помогне на Weili с това да си изкара виза за САЩ. Китайката сподели новината в социалните мрежи и изказа своята благодарност към Gabbard, която се отзовала. Тя се надява, че ще може да решат нейния проблем до седмица, защото на 15-ти октомври трябва да пътува за САЩ, за да се срещне със своите фенове.

В края на август Zhang нокаутира Jéssica Andrade в Китай за 42 секунди и спечели титлата в категория сламка. Тя навлезе в серия от 20 поредни победи и вече е със статистика 20-1 в ММА.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес