Зареждане

Съпругата на Гари го нарекла 'п*тка, защото не се сбил с Чимаев в асансьор

Съпругата на Гари го нарекла 'п*тка, защото не се сбил с Чимаев в асансьор
Публикувано на: Ноември 28, 2023 в 03:00 ч
Изгряващата звезда на UFC Иън Гари се озовал в странна ситуация, когато съпругата му Лейла Анна-Лий го подтиква да влезе в юмручен бой с Хамзат Чимаев в асансьор.

Инцидентът, споделен от Гари в разговор с MMA on Point, хвърля светлина върху игривата динамика на двойката и неочакваните предизвикателства, пред които са изправени звездите извън октагона. Според Гари срещата е станала, когато той и Лейла влезли в асансьор и намерили Хамзат Чимаев, придружен от жена.

Гари изрази хипотетичното си желание да се включи в спонтанна свада в асансьора с Чимаев, представяйки си интригуващите истории, които биха се появили от такава необичайна обстановка. Обратът в историята дойде, когато Лейла, с ентусиазъм, насърчи Гари да започне битка с Чимаев точно там, в асансьора.

Въпреки хумористичното предложение, Гари избра да не нанася удари по две основни причини. Първо, съотборникът на Гари, Гилбърт Бърнс, трябваше да се изправи срещу Чимаев на следващия ден в UFC 273 и Гари не искаше да застраши този мач. Второ, присъствието на две жени в асансьора разубеди Гари да превърне ситуацията в меле.

Забавната кулминация на сагата с асансьора се разиграла, след като излизат от затвореното пространство. Лейла, с нотка на хумор, погледнала Гари и казала:

„Ти си путка.", казала му Лейла.

Решението на Гари да не участва в потенциално меле в асансьора се превърна в източник на игриви закачки между двойката. В последно време Гари търпи много подигравки, защото всички го смятат за мъж под чехъл. Той смени фамилията си и носи тази на жена си. Шон Стрикланд не спря да го подиграва, а Гари заплаши, че ще го съди.

Иън остава фокусиран върху предстоящата си битка UFC 296 срещу Висенте Луке, целейки да запази непобедения си рекорд в света на ММА.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео