Зареждане

Sam Alvey си счупи ръката и отпадна от битката с Maurício Rua

Sam Alvey си счупи ръката и отпадна от битката с Maurício Rua
Публикувано на: Октомври 28, 2019 в 10:31 ч
Sam Alvey се оттегля от битката си с Maurício "Shogun" Rua, която трябваше да се случи на събитието UFC Fight Night 164 през ноември в Бразилия. За съжаление обаче Alvey е счупил ръката си по време на тренировка и това няма да му позволи да се бие.

Sam е със статистика 33-13-1 в ММА и се намира в серия от 3 поредни загуби. Той направи дебют в полутежка категория миналата година и към днешна дата е с рекорд 2-3 при по-тежките. Sam споделя, че е мечтал цял живот за тази битка, но за нещастие се налага да отпадне:


Извинявам се на Maurício Rua и на UFC за това, че си счупих ръката и се налага да се оттегля от битката ни на 16-ти ноември. Инцидент по време на тренировка ме извади от срещата. Моя план и този на Бог, не винаги са сходни, но неговия винаги е по-добър. 

Това е битка, която съм искал през цялата ми кариера. Rua е невероятен боец и атлет. Надявам се, че ще можеш да победиш този, който ще ме замести, за да се бием след това. Някой ден ще направим страхотна битка. Ще се завърна възможно най-скоро. Благодаря на всички. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес